Izgalmas történetek

Közelgő események

Ilyen volt az idei Furmint február Londonban

Ilyen volt az idei Furmint február Londonban

2023-ban ötödik alkalommal került megrendezésre a Wines of Hungary UK által rendezett Furmint, februári kóstolója.

Ilyen volt a Furmint Február

Idén, 13. alkalommal rendezték meg a Furmint nagykóstolót, ahol több, mint 100 kiállító borászat vett részt. 

 

 Regeneration competition entries - WWC22 guide by Gergely Somogyi

Regeneration competition entries - WWC22 guide by Gergely Somogyi

Let me introduce Gergely Somogyi, who,- he considers himself a Tokaj allrounder,- based in the Tokaj region. He has been involved in many different Tokaj-related organizations.

Why you need to visit Tokaj - by Linda Galloway

Why you need to visit Tokaj - by Linda Galloway

Linda Galloway cikke, a Tokaji borvidékről: Miért érdemes ellátogatni Tokajba: borvidékek, gasztronómia és még sok más - címmel.
Jó olvasást!
The glory that is Tokaj by Stephen Quinn

The glory that is Tokaj by Stephen Quinn

Már korábban beszámoltunk arról, hogy októberben brit újságírók, bloggerek, szakírók, látogattak el a borvidékre, hogy ezek után, vigyék tovább a Tokaji borvidék hírnevét. Most, megosztanám az egyikük cikkét a tokaji borvidéken tett látogatásáról. "The glory that is Tokaj" - címmel Stephen Quinn írása.

Tokaji borkonferencia 2022 - Beszámoló

Tokaji borkonferencia 2022 - Beszámoló

A Kongresszus a Világörökség részét képező Tokaji Borvidéken, a Tokaji Egyetemen, Sárospatak történelmi városában került megrendezésre, 2022. november 13-16-a között, a Fenntartható Szőlészet és Borászat témakörében. 

Brit újságírók látogatása a Tokaji Borvidéken

Brit újságírók látogatása a Tokaji Borvidéken

A múlt héten brit újságírók, bloggerek járták a Tokaji borvidéket és ismerkedtek, nem csak a táj nyújtotta szépségekkel, de a borvidék valamennyi pincészete által készített boraival, pezsgőivel. Erről olvashattok most egy kis beszámolót.

Szüret a Tokaji borvidéken…

Szüret a Tokaji borvidéken…

Az idén a szüret jóval hamarabb kezdődött egyes helyeken köszönhető annak, hogy az év igen meleg és száraz volt, már-már aszályosan indult. Így nem csoda, hogy sokan már teljes érettség előtt leszedték a száraz bornak való szőlőt, illetve a pezsgő alapborhoz valót. Na de mi történik a szüret előtt, a szőlőben és mi a szüretkor.

Image

Kapcsolat

3910 Tokaj, Dózsa György út 2.

Magyarország

hello@winesoftokaj.hu

Magyar Bor személyesen
Wine in Moderation